Tisztelt Hölgyeim és Uraim, Kedves Érdeklődők!

Szíves engedelmükkel ezúton szeretnék némi tájékoztatót nyújtani zenekarunkról, egy esetleges jövőbeli együttműködés reményében.

Mindenekelőtt egy fontos információ:
A sokéves külföldi turnék során megszokott (kissé hosszú és talán sokak számára nehezen kiejthető) zenekarnév, a “SOCIETY SIX & The SIRENS” helyett (ill. mellett) a hazai “piacon” praktikusabb, rövidebb “HELIKON”-együttes elnevezést is használjuk a továbbiakban. Ez a változtatás, ill. alternatíva az üzleti partnerek, megrendelők kivánságára történt (egyébként ezt a zenekarnevet már “viseltük” a kezdeti időkben itthon). A lényeg úgyis a színvonalas produkció!

Mottónk: “Az élőzene mindig megőrzi a varázsát!”

A “HELIKON”- együttes stílusát tekintve elsősorban tánczenekar, ezen belül a lehető legszélesebb zenei skálát átfogva. A rendkívül gazdag repertoárban egyaránt megtalálhatók az örökzöld melódiák igényes hangszerelésben (pl. Glenn Miller, Duke Ellington, Tijuana Brass, stb.), csakúgy mint dixiland, country és klasszikus dallamok, latin ritmusok (pl. Santana, Perez Prado stb.), nemzetközi szórakoztatózene, egészen napjaink slágerzenéjéig (disco, pop, rock).

A zenekar szélessávú repertoárja alkalmas szinte minden típusú rendezvény több korosztályú közönségének igényes szórakoztatására. A produkció egyik fő erőssége a 100%-ban élő hangzás (gépi “hangrögzítő segédeszközök” nélkül), és a színvonalas, testreszabott saját hangszerelések. Korszerű, nívós hang- és fényberendezés biztosítja a technikai hátteret.

Az együttes összeálítása:

 Reith János dob, ének, zenekarvezető
Koloncsák Zsolt billentyűs hangszerek
Kollmann Gábor szaxofonok,
ütőhangszerek
Bér Zsolt trombita, szárnykürt, vokál
Kászonyi Lajos basszusgitár, ének
Horváth Gyula gitár, vokál
Schmidt Barbara ének
 Urbán Orsolya ének
 22629124-LIVE-MUSIC-Rubber-Stamp-over-a-white-background--Stock-Photo-music

A különféle vendégszereplések alkalmával a zeneszolgáltatás időtartama a rendezvény jellege ( bál, céges-party, gálavacsora, családi ünnepség stb.) és a megbízó igénye szerint lehet változó (pl. 2-6 óra); ennek függvényében az anyagi feltételek (honorárium, egyéb költségek) minden esetben egyedi megegyezés tárgyát képezik.

Minden egyéb, esetleg nem érintett részletkérdésben, valamint Demó-anyag (fotó, DVD, CD, stb.) vonatkozásában mindig szívesen állok az Önök rendelkezésére a “Kapcsolat” menüpontnál jelzett elérhetési formában.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s